Parturi-Kampaamopalveluja
48 vuoden ajan

Parturi-Kampaamo perinteisiä arvoja kunnioittaen

Parturi-Kampaamo Raijalla on takana jo 48 vuoden yrittäjyys. Raija Laine perusti parturi-kampaamonsa vuonna 1965 Humalistonkadulle. Vuonna 1967 liike muutti nykyiseen paikkaansa Yliopistonkadulle. Turun keskustassa sijaitsevaa liikettä laajennettiin vuonna 2001, jolloin saatiin uudet sekä tilavammat tilat - liikkeestä löytyy kahdeksan asiakaspaikkaa ja viisi pesupaikkaa. Raija luotsaa edelleen parturi-kampaamoaan kohti uusia haasteita muuttuvien hiusalan trendien mukana.

Raijalla on tällä hetkellä kolme vakituista työntekijää sekä yksi opiskelija kerrallaan työharjoittelussa. Työntekijät ovat koulutettuja alansa ammattilaisia ja Raijan opeissa vasta alaa opettelevatkin saavat taitavaa sekä osavaa kokemusta. 

Konsultointia ja luennointia 

Raija on myös aktiivisesti kehittämässä työelämää eteen päin konsultoimalla ja luennoimalla. Raija on käynyt esimerkiksi kertomassa parturi-kampaajan työstään ja yrittäjyydestään Turun ammatti-instituutissa. Aninkaisten koulutalon auditorio oli täynnä kosmetologi- ja parturikampaajaopiskelijoita sekä opettajia.

Kysy lisää palveluistamme!